Δημιουργία βάσης δεδομένων επιχειρήσεων στο πλαίσιο του Δικτύου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

17 Φεβρουαρίου, 2017 18:03 Επιμέλεια: /

kenakap 6_DCE

Στο πλαίσιο λειτουργίας του Δικτύου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» στο οποίο συμμετέχει η Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε.  και οι Δήμοι Καλαμπάκας, Τρικκαίων, Πύλης και Φαρκαδόνας, ενημερώνουμε τις επιχειρήσεις της ΠΕ Τρικάλων για τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων – μητρώου  που θα περιλαμβάνει τοπικά προϊόντα, επιχειρήσεις παραγωγής, εστίασης και φιλοξενίας τα οποία συνθέτουν τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής μας. Το μητρώο επιχειρήσεων θα ενημερωθεί συνολικά σε επίπεδο δικτύου και θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες του Δικτύου.

Προκειμένου να γίνει η καταγραφή των επιχειρήσεων σε επίπεδο Τρικάλων καλούμε τις επιχειρήσεις:

 

  • εστίασης και αναψυχής με τοπικά πιάτα και γεύσεις και χρήση τοπικών προϊόντων και οίνου (εστιατόρια, ταβέρνες, μεζεδοπωλεία κλπ)
  • παραγωγής τοπικών προϊόντων και
  • φιλοξενίας και κατάλυσης με ελληνικό τοπικό πρωινό και τοπικές συνταγές

 

να δηλώσουν την επιθυμία εγγραφής τους στο Μητρώο του Δικτύου.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο του Δικτύου, παρακαλούνται να στείλουν email στην ηλεκτρονική διεύθυνση kenakap@kenakap.gr, είτε να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα γραφεία της εταιρείας Αναπτυξιακή Τρικάλων ΑΑΕ ΟΤΑ – ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε. (τηλ: 2432025370), από Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις εργάσιμες ώρες, το αργότερο έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017, και να δηλώσουν τα εξής στοιχεία:

 

Όνομα επιχείρησης  
Είδος Επιχείρησης
Ιστοσελίδα
Τηλέφωνο
Διεύθυνση / Περιοχή

Σημαντικό κριτήριο για την καταχώρηση των επιχειρήσεων στο Μητρώο του Δικτύου αποτελεί η  συνάφειά τους με τα χαρακτηριστικά της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας της περιοχής μας.

 

Το Δίκτυο «ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΛΕΚΤΕΣ» είναι αποτέλεσμα του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας του Τοπικού Προγράμματος προσέγγισης LEADER Άξονας 4 ΠΑΑ 2007-2013. Περισσότερες πληροφορίες για το Δίκτυο διατίθενται στην ιστοσελίδα www.finestgreektastes.com.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Δήμαρχε στην ιστοσελίδα που μας παραπέμπει το δελτίο τύπου διάβασα και άλλα μαργαριτάρια. Τελικά όλα στο πόδι να σας χαιρόμαστε. «Στις ρίζες των βράχων η Καλαμπάκα περιμένει να μας φιλοξενήσει. Καστράκι, Ασπροπόταμος, Πύλη, Ελάτη, Περτούλι, Νεραϊδοχώρι, λίμνη Πλαστήρα και πόσα ακόμα σημεία του νομού αποκαλύπτουν την ομορφιά τους.»
    Τα ριζά τα γράψατε ρίζες και πήραμε και την λίμνη Πλαστήρα στο δήμο ΜΕΤΕΩΡΩΝ. ΕΥΓΕ!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.