Δημιουργία χωμάτινου ταμιευτήρα νερού (λιμνοδεξαμενής) και δικτύου αρδευτικών σωληνώσεων στο Φωτεινό

28 Σεπτεμβρίου, 2017 12:54 Επιμέλεια: /

IMG_5571 (2)

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας επενδύοντας στην τοπική  αγροτοκτηνοτροφική  οικονομία  προχωρά στην αναβάθμιση των αγροτικών υποδομών με την κατασκευή πλήθους έργων σε όλο το εύρος του νομού.

Στην Τοπική Κοινότητα Φωτεινού η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων  προβαίνει στη δημιουργία χωμάτινου ταμιευτήρα νερού (λιμνοδεξαμενής) και δικτύου αρδευτικών σωληνώσεων. Η λιμνοδεξαμενή, μήκους και μέσου ύψους  αναχώματος 49 μέτρων και 6,50 μέτρων αντίστοιχα και χωρητικότητας  5.000,00 κυβικών μέτρων, κατασκευάζεται για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών των αγροτεμαχίων της περιοχής. Το εν λόγω έργο προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στους κόλπους των παραγωγών και κτηνοτρόφων της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινού και βάζει τις βάσεις για την αύξηση και  την ποιοτική αναβάθμιση των παραγόμενων προϊόντων.

Επιτόπου βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης και επιβλέποντας τις εργασίες δήλωσε:

«Με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό στηρίζουμε τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο του Νομού Τρικάλων αναβαθμίζοντας τις  υπάρχουσες υποδομές και κατασκευάζοντας νέες. Σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φωτεινού κ. Φώτιο Βαβίτσα, προχωρήσαμε στην κατασκευή της λιμνοδεξαμενής και του σωληνωτού δικτύου με στόχο τη διευκόλυνση των παραγωγών στο δύσκολο έργο τους και τη βελτίωση της παραγωγής ποιοτικά και ποσοτικά. Είναι κύριο μέλημά μας και πρωταρχικός σκοπός  η ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.