Δηλώσεις του Υπ. Βουλευτή Κώστα Φαμίση

20 Σεπτεμβρίου, 2015 16:08 Επιμέλεια: /

famisis kalibas_DCE

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, κ. ΚΩΣΤΑ ΦΑΜΙΣΗ, Επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ Κίνηση πολιτών Ν. Τρικάλων».
-«Το δικαίωμα -του εκλέγειν- του πολίτη είναι η κορυφαία στιγμή της δημοκρατίας»,
– Ο Ελληνικός λαός ψηφίζει σήμερα για το μέλλον των παιδιών του.
– Εύχομαι από τις σημερινές Εθνικές Εκλογές να προκύψει 4/ετη Κυβέρνηση Συνεργασίας για να έχει επιτέλους η χώρα Πολιτική Σταθερότητα.
– Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ – ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , Κίνηση πολιτών Ν. Τρικάλων » πιστεύω ότι θα είναι το ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ σε Εθνικό και Τοπικό Επίπεδο.
– Οι συμπολίτες μας σήμερα με την ψήφο τους , θα κρίνουν , εάν ΚΑΙ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «ΠΑΣΟΚ», θα εκπροσωπήσει τον Νομό στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
– Εύχομαι τα καλύτερα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.