Δήλωση του Προέδρου της ΝΟΔΕ για τα 42 Χρόνια της Ν.Δ.

admin
admin
4 Οκτωβρίου 2016, 13:05

Ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής, ιδρύοντας πριν 42 χρόνια τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, στις 4 Οκτωβρίου 1974 ήθελε ουσιαστικά να δημιουργήσει την Φιλελεύθερη πρόταση διακυβέρνησης, σε ένα κράτος που προσπαθούσε να βρει το βηματισμό του, ανάμεσα στην αυταρχικότητα του χουντικού καθεστώτος που κατέρρευσε και στις σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές «χίμαιρες» που θα μας οδηγούσαν με μαθηματική ακρίβεια, σε εθνικά αδιέξοδα !
Σ΄ αυτά τα 42 χρόνια, η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, είτε ως κυβερνών κόμμα, είτε ως Αξιωματική Αντιπολίτευση, πορεύθηκε (ακόμα και με τα λάθη της…), με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον.
Σήμερα δε, που η κοινωνικοοικονομική κρίση, έχει καταστεί και πολιτική κι ο λαός μας και το Έθνος μας, πραγματικά βιώνουν δύσκολες ώρες, απαιτείται περισσότερο παρά ποτέ, από την ηγεσία και τα στελέχη της, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα ανάτασης της χώρας, που θα ξαναφέρει την ελπίδα στη καρδιά των Ελλήνων. Η ανάδειξη της Κοινωνικά Φιλελεύθερης πρότασης διακυβέρνησης του τόπου, ως εναλλακτική επιλογή, απέναντι στις αριστερές αυταπάτες και στις αριστερίστικες ιδεοληψίες, είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί, για ένα καλύτερο αύριο…για όλους τους Έλληνες!!

  • Mme Cassoulet

    Το ότι τρίζουν τα κόκαλα του ΕΘΝΑΡΧΗ με τα όσα συμβαίνουν στη ΝΔ να σε απασχολεί κύριε πρόεδρε.
    Σας παρέδωσε κόμμα και το κάνατε ψιλικατζίδικο.
    Το αύριο το σκοτώσατε εδώ και καιρό με τους Σαμαροβενιζέλους.
    Τα προγράμματα ανάτασης μας θυμίζει όταν σηκώσατε τα χέρια και παραδώσατε την χώρα στους Γερμανούς και το ΔΝΤ. Σβήστε τα κεράκια μην συνεχίζετε να σβήνετε την χώρα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .