Δήλωση του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

28 Οκτωβρίου, 2015 16:41 Επιμέλεια: /

agorastos parelasi

Στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου του 1940 στο Βόλο, παρέστη ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, ο κ. Αγοραστός έκανε την εξής δήλωση:

«Τις ημέρες αυτές της επετείου του Έπους του ‘40 θυμόμαστε και τιμούμε τις θυσίες των προγόνων μας στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και στην αντίσταση. Θυμόμαστε όλες τις νίκες και ήττες που οδήγησαν στη χώρα στην οποία ζούμε σήμερα. Θυμόμαστε και τιμούμε το παρελθόν αλλά δε μαθαίνουμε από αυτό. Ξεχνάμε το απλό αλλά κρίσιμο μάθημα: Ότι οι νίκες γεννιούνται μέσα την ενότητα και τη συνεργασία με ισχυρούς συμμάχους, ενώ οι ήττες μέσα από την διχόνοια και τα παραμύθια. Οι συμμαχίες, η ενότητα και η μακρόχρονη στρατηγική όμως απαιτούν μνήμη, γνώσεις και σκληρή δουλειά. Επείγει να εργαστούμε σκληρά για την εθνική ανόρθωση.»

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.