Δήλωση του Ηλία Βλαχογιάννη

29 Ιουνίου, 2017 19:44 Επιμέλεια: /

blaxogiannis hlias_DCE

Η απαγόρευση από την κυβέρνηση της εκδήλωσης της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Αστυνομικών υπαλλήλων στα Εξάρχεια, μάλλον επιτείνει παρά επιλύει τα προβλήματα , στη συγκεκριμένη περιοχή.
Η κυβέρνηση πλέον αποδέχεται την ύπαρξη περιορισμένης Κρατικής κυριαρχίας στα Εξάρχεια, όπου τον πρώτο λόγο έχουν οι αντιεξουσιαστές και οι «μπαχαλακηδες…»
Είτε από υπερβολικά φοβικά σύνδρομα,είτε από «εκλεκτικές ιδεολογικές συμπάθειες», το λάθος μήνυμα εστάλη και είχε συγκεκριμένους αποδέκτες…
Η υποχώρηση της κρατικής εξουσίας,υπό το φόβο ή την απειλή δημιουργίας εκτροπων,όχι από τους ειρηνικά συγκεντρωμένους αστυνομικούς, αλλά απ αυτούς που θεωρούν «άβατο» την περιοχή, μόνο αρνητικά συναισθήματα δημιουργεί στους πολίτες….
Αντί να κατηγορεί η κυβέρνηση κάθε φορά την αξιωματική αντιπολίτευση για ότι συμβαίνει στον τόπο,ας κυβερνήσει επιτέλους…. Ας αναλάβει τις ευθύνες της… Ας παραδεχθεί τα λάθη και τις παραλείψεις της….
Ούτως ή άλλως, το πολιτικό της κεφάλαιο εξαντλήθηκε και ο πολιτικός της χρόνος, τελειώνει….
Το πέρασμα της «πρώτης φοράς αριστερας»,από τη διακυβέρνηση της χώρας,θα αποτελεί για πολλά χρόνια «παράδειγμα αποφυγής» και σημείο αρνητικής αναφοράς …. ΟΛΟΙ το βλέπουν, εκτός απ τους κυβερνώντες.
Που «γαντζωμενοι» στις καρέκλες τους, ΑΡΝΟΎΝΤΑΙ την επαφή με την πραγματικότητα….

Ηλίας Βλαχογιάννης,πρ. Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.