Δήλωση Σιμορέλη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Παρακολούθησης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης

4 Νοεμβρίου, 2015 12:11 Επιμέλεια: /

simorelis_news5

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους και τις συναδέλφους Βουλευτές που με τίμησαν με τη ψήφο τους για τη θέση του γραμματέα της Επιτροπής Παρακολούθησης του Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης. Αντικείμενο της επιτροπής είναι η παρακολούθηση της λειτουργίας και εξέλιξης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και ιδίως της βιωσιμότητας και της κοινωνικής του δικαιοσύνης. Η Κοινωνική Ασφάλιση αναμφίβολα αποτελεί ένα κομμάτι του κράτους πρόνοιας που βρίσκεται κάτω από τη διαρκή πίεση των μέτρων της συμφωνίας. Σαφώς αναγνωρίζουμε ότι πλήττεται από πλήθος άλλων προβλημάτων που είναι απότοκα της κρίσης, όπως είναι η υπογεννητικότητα, η γήρανση του πληθυσμού, η ανεργία και η αδήλωτη εργασία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια ότι σημαντικό ρόλο στη διάλυση του συστήματος και των ταμείων έπαιξαν η κακοδιαχείριση των Κυβερνώντων των τελευταίων χρόνων, τα σκάνδαλα τους, όπως αυτό του χρηματιστηρίου και των δομημένων ομολόγων και πολιτικά σφάλματα, όπως το PSI.  Σε κάθε περίπτωση, αποτελεί ένα στοίχημα για την Κυβέρνηση να οικοδομήσει ένα δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης για τον ελληνικό λαό. Σε αυτή τη δύσκολη, αλλά αναγκαία προσπάθεια που κάνει η Κυβέρνηση θα είμαι αρωγός.

Χρήστος Σιμορέλης

Βουλευτής Τρικάλων με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.