Δήλωση Προέδρου ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλη Μπαγιώτη

10 Μαΐου, 2016 00:02 Επιμέλεια: /

mpagiotis-mixalis

Η αναξιόπιστη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. αφού έσυρε για ενάμισι χρόνο τη χώρα στα όρια της αναξιοπρέπειας, διέλυσε τον κοινωνικό ιστό, επέβαλε πρωτοφανή χαράτσια, είπε ψέματα ξανά και ξανά στον Ελληνικό λαό, ήρθε να βάλει και την «ταφόπλακα» με την ψήφιση του νέου Μνημονίου και εφαρμογής του νέου Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου.

Επιτίθεται εναντίον των χαμηλόμισθων και χαμηλοσυνταξιούχων, αφού τους υποχρεώνει πλέον να πληρώνουν ένα σημαντικό ποσό στην Εφορία κάθε χρόνο, συρρικνώνει το εισόδημά τους επιβάλλοντας έμμεσους φόρους σε είδη πρώτης ανάγκης, αυξάνοντας τον Φ.Π.Α. στο 24% και εκδικείται την ιδιωτική πρωτοβουλία και τους επιχειρηματίες επιβάλλοντας εξοντωτικούς φόρους που κανένας πια δεν μπορεί να πληρώσει. Η Κυβέρνηση με την ψήφιση του νέου Ασφαλιστικού• Οδηγεί σε πόλεμο γενεών

  • Ανοίγει μέτωπο με την παραγωγική Ελλάδα
  • Στρεβλώνει τα κίνητρα εργασίας

 

Αυτή την ώρα η λύση και η επιλογή είναι μια. Για μια φορά ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του να πουν την αλήθεια στον Ελληνικό λαό και να αποχωρήσουν. Να οδηγήσουν τη χώρα σε εκλογές ώστε μια νέα μεταρρυθμιστική δύναμη, αυτή της Ν.Δ., να έρθει να περισώσει ότι διέλυσαν στο πέρασμά τους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.