Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη σχετικά με την αποκατάσταση των ζημιών της χθεσινής χαλαζόπτωσης

29 Ιουνίου, 2016 13:22 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

Σε συνέχεια της χθεσινής έντονης χαλαζόπτωσης, η οποία έπληξε καλλιέργειες σε πολλά σημεία του Νομού Τρικάλων θα ήταν χρήσιμο να υπογραμμιστεί ότι και η διοίκηση του ΕΛΓΑ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δρομολογούν μια σειρά από ενέργειες για την άμεση καταγραφή των ζημιών και την επίσπευση των διαδικασιών αποζημιώσεων.

Σε ότι αφορά καταρχήν το ζήτημα της επίλυσης της εκκρεμότητας με τα οδοιπορικά των γεωπόνων – ανταποκριτών του ΕΛΓΑ, ο αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεσμεύτηκε για άμεση επίλυση της εκκρεμότητας με την κατάθεση σχετικής τροπολογίας στη Βουλή. Ταυτόχρονα, οι περιφερειακές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ βρίσκονται ήδη σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και ενημερώνονται διαρκώς σε σχέση με τις ζημιές, ώστε να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες καταγραφής.

Στο πλαίσιο αυτό οι αγρότες των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν θα αποζημιωθούν πλήρως και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η προσπάθειά τους και να προστατευτεί πλήρως το εισόδημά τους.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.