Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για το εκλογικό αποτέλεσμα

21 Σεπτεμβρίου, 2015 12:03 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

«Στόχος όλων μας τώρα η σταθερή και αποτελεσματική διακυβέρνηση της χώρας…»

Με το εκλογικό αποτέλεσμα να επαναβεβαιώνει την βούληση της κοινωνίας για προοδευτική κυβέρνηση, προχωράμε ταχύτατα στην εδραίωση της σταθερότητας και της αποτελεσματικότητας στη διακυβέρνηση της χώρας. Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές είναι ξεκάθαρο. Αλλαγή σελίδας από το χθες, προοδευτικό πρόσημο διακυβέρνησης και σκληρή δουλειά για την έξοδο της χώρας και της οικονομίας από την κρίση.

Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν ώστε να προχωρήσουμε μαζί στις μεγάλες δημοκρατικές αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Όλοι μαζί να δουλέψουμε για την σταθεροποίηση της οικονομίας, αλλά και για τις προοδευτικές αλλαγές που απαιτεί η κοινωνία μας. Με πίστη και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας προχωράμε για μία νέα προσπάθεια διακυβέρνησης, με ωριμότητα και εμπειρία, για να απαντήσουμε στα προβλήματα και να ανοίξουμε δρόμο στην ελπίδα.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.