Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για τις εκλογές

17 Σεπτεμβρίου, 2015 18:57 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

«Οι πιο δημιουργικές μέρες είναι μπροστά μας».

Η εκλογική προσπάθεια η οποία ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες αποτελεί το επιστέγασμα μιας μεγάλης πορείας αξιοπρέπειας για την χώρα και για τους πολίτες. Σε όλη αυτή την διαδρομή παλέψαμε, δοκιμαστήκαμε και προσπαθήσαμε με κάθε δημοκρατικό τρόπο να χτίσουμε αναχώματα στη λιτότητα και να νικήσουμε την διαφθορά και το πελατειακό σύστημα που μας ταλαιπωρούν για χρόνια.

Σήμερα καλούμαστε να δώσουμε την τελική μας απάντηση στο χθες και να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα στον μεγάλο αγώνα για την εδραίωση ενός Κράτους προοδευτικού, δίκαιου, με κοινωνικό πρόσωπο. Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να ανακόψει αυτή την πορεία, καμία δύναμη συντήρησης δεν θα σταθεί εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια. Θα παλέψουμε και θα νικήσουμε. Οι πιο δημιουργικές μέρες είναι μπροστά μας.

 

Παναγιώτα Δριτσέλη

Υποψήφια βουλευτής Τρικάλων ΣΥΡΙΖΑ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.