Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας

24 Μαρτίου, 2017 17:48 Επιμέλεια: /

kentro ygeias siriza (37)

“Η διαρκής ενίσχυση του Κέντρου Υγείας της Καλαμπάκας συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών της περιοχής.”

Σε συνέχεια της επίσκεψής της στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη προέβη στην ακόλουθη δήλωση : “Η διαρκής αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας της Καλαμπάκας συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ταυτόχρονα, η ισχυροποίηση της μεγαλύτερης δομής υγείας της πόλης και της ευρύτερης περιοχής είναι απαραίτητη για την κάλυψη των πολύ αυξημένων αναγκών της Καλαμπάκας και σε σχέση με την έντονη τουριστική κίνηση του καλοκαιριού, αλλά και σε σχέση με την κάλυψη των χωριών του ορεινού όγκου της περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό, διαρκής στόχος όλων μας είναι η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας και σε υποδομές αλλά και σε προσωπικό, ώστε οι πολίτες της Καλαμπάκας, οι κάτοικοι των χωριών της περιοχής, αλλά και οι επισκέπτες να έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας”.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.