Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

27 Οκτωβρίου, 2016 18:00 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

Η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου αποτελεί παγκόσμιο ορόσημο στον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό. Ο Ελληνικός λαός, στο Έπος του 1940, με μνημειώδη εθνική ομοψυχία, πολέμησε γενναία και χάρισε την πρώτη νίκη σε ολόκληρη την Ευρώπη ενάντια στη ναζιστική μηχανή. Οι λαοί της Ευρώπης εμπνεύστηκαν από το παράδειγμα της Ελλάδας και σχημάτισαν ένα ισχυρό μέτωπο ενάντια στη θηριωδία των δυνάμεων Κατοχής.

Σήμερα, αν και η ενωμένη Ευρώπη έχει ξεπεράσει τα τραύματα της ναζιστικής περιόδου και οι λαοί της προχωρούν μπροστά, πλανάται και πάλι το φάντασμα του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Η μάχη ενάντια στο μίσος και στον εθνικισμό είναι διαρκής και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για επανάπαυση και καθησυχασμό.

Σε ότι αφορά την περιοχή μας, τα Τρίκαλα πλήρωσαν βαρύ φόρο αίματος στη μάχη ενάντια στους κατακτητές. Όμως, έγραψαν και τις πιο χρυσές σελίδες στο Έπος της Εθνικής Αντίστασης. Αυτή η παρακαταθήκη μας οδηγεί και σήμερα. Ο λαός των Τρικάλων βρίσκεται και πάλι στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης και της φιλοξενίας. Με αυτές τις κατευθύνσεις θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε παλεύοντας για πρόοδο, προκοπή και χειραφέτηση.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.