Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

11 Σεπτεμβρίου, 2017 11:45 Επιμέλεια: /

dritseli o.k._DCE

“Πιο ισχυρή και ποιοτικά αναβαθμισμένη φέτος η δημόσια εκπαίδευση”

 

Η σχολική χρονιά που ξεκινάει σήμερα επιβεβαιώνει την αλλαγή κατεύθυνσης και την ποιοτική αναβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης της χώρας. Το δημόσιο σχολείο θα λειτουργήσει φέτος με άρτιο προγραμματισμό και με καινοτόμα εκπαιδευτικά αντικείμενα, ενώ σε όλες τις βαθμίδες της δημόσιας εκπαίδευσης, η στήριξη των μαθητών, των οικογενειών τους, αλλά και του έργου των εκπαιδευτικών αποτελεί τον μοναδικό στόχο. Στο πλαίσιο αυτό, από την ειδική αγωγή, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μέχρι το επαγγελματικό λύκειο, τα τμήματα ένταξης και τις δομές εκπαιδευτικής υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όλες οι προσπάθειες συγκλίνουν στην ισχυροποίηση του εκπαιδευτικού έργου και στη ανύψωση του αγαθού της εκπαίδευσης. Η σημερινή έναρξη της σχολικής χρονιάς θα αποτελέσει ορόσημο για όλους τους συντελεστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με τα βιβλία στα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς στις τάξεις τους. Επίσης, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τον Νομό Τρικάλων, φέτος ξεκινάει τη λειτουργία του το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο, υλοποιώντας έτσι μία πολυετή διεκδίκηση της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής μας.

Με αυτές τις σκέψεις εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τις οικογένειές τους και βέβαια καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, για δημιουργική και παραγωγική δουλειά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.