Δήλωση Παναγιώτας Δριτσέλη για τα σχέδια ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

3 Ιουλίου, 2014 12:07 Επιμέλεια: /

dritseli o.o_DCE

Το κυβερνητικό νομοσχέδιο με το οποίο ξεκινά η διαδικασία πώλησης του 30% της ΔΕΗ είναι ένα επικίνδυνο νομοσχέδιο για την ασφάλεια της κοινωνίας και της χώρας. Η εκχώρηση μεγάλου τμήματος της ενεργειακής υποδομής της ΔΕΗ, των εργοστασίων, των ορυχείων της αλλά και περίπου 2 εκατομμυρίων καταναλωτών στα χέρια ιδιωτών, αποτελεί απαράδεκτη μεθόδευση που βρίσκει αντίθετη την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαρατάσσεται και στα Τρίκαλα με όλους τους φορείς και τους πολίτες που παλεύουν για να μην μεταβληθεί η ηλεκτρική ενέργεια σε κερδοσκοπικό προϊόν και συντονίζει τον αγώνα του με τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, οι οποίοι μάχονται για την αποτροπή αυτών των σχεδίων. Η κυβερνητική προπαγάνδα και οι αντιεργατικές κορώνες, που δεν πιστεύουν ούτε οι ίδιοι οι κυβερνώντες, δεν πείθουν κανένα. Κάθε ώρα που περνάει το κύμα αντίστασης μεγαλώνει και η ακύρωση των σχεδίων πώλησης της ΔΕΗ έρχεται όλο και πιο κοντά.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.