Δίκαιη κατανομή του «κοινωνικού μερίσματος» ζητά ο Κ. Σκρέκας

2 Ιουλίου, 2014 10:01 Επιμέλεια: /

Σκρεκας

Να επανεξεταστούν τα κριτήρια βάσει των οποίων προκύπτουν οι δικαιούχοι του «Κοινωνικού μερίσματος» ζητά με νέα του παρέμβαση ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Τρικαλινός βουλευτής επιμένει σε δίκαιη κατανομή του «μερίσματος» καθώς με τα σημερινά δεδομένα βρίσκονται να το λαμβάνουν άνθρωποι οι οποίοι δεν ζουν καν στην… Ελλάδα!!!… Ο κ. Κώστας Σκρέκας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΡΙΤ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα πρέπει να δούμε από την αρχή τα κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα και ποιοι τελικά το λαμβάνουν. Επιμένω ότι θα πρέπει να το παίρνουν όσοι έχουν Ελληνικό Α.Φ.Μ., ζουν και εργάζονται μόνιμα στην Ελλάδα και πληρώνουν φόρους στη χώρα μας. Το να το παίρνουν άνθρωποι οι οποίοι ήρθαν, εργάστηκαν μερικά χρόνια στη χώρα μας και επέστρεψαν ήδη στις πατρίδες τους, προφανώς και είναι άδικο».
Ο κ. Κ. Σκρέκας μίλησε ακόμη για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας η οποία καταγράφεται θετική, δηλώνοντας μάλιστα ότι είναι πιθανόν τους επόμενους μήνες να περάσουν μέτρα ελάφρυνσης από τη Βουλή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.