Δικαστική διαμάχη μεταξύ ΕΑΣ Τρικάλων και ΕΑΣ Καλαμπάκας για το 5% της γαλακτοβιομηχανίας ΤΡΙΚΚΗ

27 Σεπτεμβρίου, 2017 11:57 Επιμέλεια: /

get-img-141

Ο Άρειος Πάγος θα κρίνει τελικά σε ποιόν θα καταλήξει ένα ποσοστό, της τάξεως του 5%, του μετοχικού κεφαλαίου του συνεταιριστικού εργοστασίου γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ που κατείχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Καρδίτσας η οποία έβαλε λουκέτο προ ετών.

Οι Ενώσεις των Τρικάλων και της Καλαμπάκας το διεκδικούν από την πρώτη στιγμή και έφτασαν μάλιστα να αντιμάχονται στα δικαστήρια της Καρδίτσας για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thessaliaeconomy.gr, η ΕΑΣ Καλαμπάκας, μικρομέτοχος σήμερα στην ΤΡΙΚΚΗ, κέρδισε την υπόθεση και σε δεύτερο βαθμό, με την ΕΑΣ Τρικάλων να προσφεύγει στον Άρειο Πάγο επιχειρώντας να την ανατρέψει.

Ο συνεταιριστικός «εμφύλιος» μοιάζει εν πολλοίς ανεξήγητος, με παράγοντες της ΕΑΣ Καλαμπάκας να θέτουν το ερώτημα γιατί δεν γίνεται δεκτή η συμμετοχή τους όταν μάλιστα στο μετοχολόγιο της ΤΡΙΚΚΗΣ υπάρχουν ακόμα και ιδιώτες.

Η απάντηση είναι μάλλον απλή: Διαταράσσονται οι εσωτερικές μετοχικές «ισορροπίες»…

Κ.Τ. – thessaliaeconomy.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.