Διήμερο εκδηλώσεων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών για την Παγκόσμια Ημέρα Μετανάστευσης των Πουλιών

10 Μαΐου, 2016 10:52 Επιμέλεια: /

poster_MBD_Meteora

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων & Μουσείο Μανιταριών και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία διοργανώνουν διήμερο εκδηλώσεων στις 16 & 17 Μαΐου 2016, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστευτικών Πουλιών (Migratory Bird Day). Μέλη της Εκπαιδευτικής Ομάδας της Ορνιθολογικής θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικού χαρακτήρα, αφιερωμένο στον Ασπροπάρη και τα μεταναστευτικά πουλιά.

Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο της μετανάστευσης των πουλιών, θα φτιάξουν μάσκες και άλλες κατασκευές, θα ζωγραφίσουν και θα περιηγηθούν στην έκθεση του Μουσείου αναζητώντας τον Ασπροπάρη και τα άλλα μεταναστευτικά πουλιά που φιλοξενεί. Επίσης, θα ενημερωθούν για τις απειλές που αντιμετωπίζουν τα πουλιά κατά το μεταναστευτικό τους ταξίδι και για το πώς μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία των τελευταίων Ασπροπάρηδων των Μετεώρων.

Το φετινό θέμα της MBD είναι η παράνομη θανάτωση, η παγίδευση και το εμπόριο πουλιών, που δυστυχώς η καταπολέμησή του αποδεικνύεται δύσκολη.

Πρόκειται για άλλη μία εκδήλωση στα πλαίσια της πολύ παραγωγικής συνεργασίας που έχει το Μουσείο με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία. Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν στις 9:30 π.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2432024959 ή στο email: info@meteoramuseum.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.