Διήμερη στρογγυλή τράπεζα για τις πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων

2 Ιουνίου, 2015 17:07 Επιμέλεια: /

ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΡΤΟΥΛΙ

«Πολιτικές ανάπτυξης ορεινών όγκων – οι απαντήσεις των τοπικών κοινωνιών στην κρίση» τιτλοφορείται η διήμερη στρογγυλή τράπεζα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015 στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Στις διήμερες εργασίες θα αναλυθούν όλες εκείνες οι πολιτικές που απαντούν στην κρίση και διαμορφώνουν συνθήκες ανάπτυξης στους ορεινούς όγκους της Περιφέρειας και ιδιαίτερα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Έχουν κληθεί ως εισηγητές εκπρόσωποι υψηλού κύρους από την Πανεπιστημιακή κοινότητα, την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία των πολιτών.

Η διήμερη στρογγυλή τράπεζα συνδιοργανώνεται επίσης από το Δίκτυο Εθελοντικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

    Η ΚΕΝΑΚΑΠ γιατί δεν συμμετέχει κ. πρόεδρε;
    Ευτυχώς που σας έστειλαν στην εταιρεία πρόσκληση!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.