Διέρρηξαν το Οστεοφυλάκιο Περιστέρας και αφαίρεσαν χρυσές οδοντοστοιχίες από νεκρούς

30 Μαρτίου, 2016 21:30 Επιμέλεια: /

Untitled-1_DCE

Μια παράξενη υπόθεση ταλανίζει από χθες το απόγευμα τους κατοίκους της Περιστέρας Καλαμπάκας . Γυναίκες που πήγαν να ανάψουν τα καντήλια των οστών των νεκρών παρατήρησαν ότι κάποια κουτιά οστών  ήταν παραβιασμένα.

Ειδοποιήθηκε ο Πρόεδρος του χωριού όπου αυτός με την σειρά του ενημέρωσε την Αστυνομία Καλαμπάκας  όπου Άνδρες της πήγαν στο χωριό. Από τον έλεγχο που έγινε ανακαλύφθηκε ότι είχαν κάποιοι είχαν ανοίξει περίπου 15 σκουτιά οστών και είχαν αφαιρέσει χρυσές οδοντοστοιχίες.

Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Βουρλίτσης ( όπου μας ενημέρωσε ) , και συνεπώς και ο Δήμαρχος Καλαμπάκας.

Να θυμίσουμε ότι παλαιότερα είχαν κλαπεί καντήλες και άλλα σκεύη από το κοιμητήριο της Περιστέρας.

Η Αστυνομία προσπαθεί με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει για να φτάσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης με την σύλληψης των δραστών.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.