Διέρρηξαν την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Κορομηλιάς

22 Μαρτίου, 2017 21:08 Επιμέλεια: /

koromilia agia paraskevi (5)

Σοκαρίστηκαν  κάτοικοι της Κορομηλιάς , όταν σήμερα μετά από ένα μεγάλο διάστημα προσέγγισης στο χωριό τους  λόγω Χειμώνα , βρήκαν παραβιασμένη την παλαιά Εκκλησία της Κορομηλιάς.

Οι Άγνωστου έσπασαν το σιδηρούν κιγκλίδωμα ενός παραθύρου και αφού έσπασαν το τζάμι , άνοιξαν το παράθυρο και εισήλθαν στην Εκκλησία.

Πήραν ότι χρήματα υπήρχαν στο παγκάρι και δεν φάνηκε με μια γρήγορη ματιά να αφαίρεσαν άλλα πράγματα ( βάση μαρτυρίας των κατοίκων).

Λεπτομέρειες για το αν έγιναν περαιτέρω ζημιές  στην εκκλησία θα φανούν όταν  η Εκκλησιαστική Επιτροπή του οικισμού θα ελέγξει.

Αν το περιστατικό έχει περιέλθει στην γνώση της Αστυνομίας , δεν το γνωρίζουμε.

koromilia agia paraskevi (4) koromilia agia paraskevi (2) koromilia agia paraskevi (3) koromilia agia paraskevi (1) koromilia agia paraskevi (6)

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.