Διέρρηξαν την Εκκλησία στο Χαλίκι Ασπροποτάμου

10 Σεπτεμβρίου, 2016 17:37 Επιμέλεια: /

xaliki-klopi-2

Την… «εύκολη» λύση» αναζήτησαν οι άγνωστοι κλέφτες για να τα οικονομήσουν! Και την βρήκαν! Πού; Μα που αλλού, στην εκκλησία! Διάρρηξη σημειώθηκε στον Ιερό Ναό Χαλικίου Ασπροποτάμου  σήμερα τα ξημερώματα.

Άγνωστοι εισήλθαν στην εκκλησία αφού παραβίασαν παράθυρο της Εκκλησίας και τοποθετώντας μια σκάλα εισήλθαν εντός αυτής ,μη γενόμενοι αντιληπτοί από τους κατοίκους του Χωριού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήραν το παγκάρι με τον δίσκο και τα λίγα χρήματα που υπήρχαν σ’ αυτά.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για το γεγονός και την Δευτέρα θα γίνουν λήψεις για αποτυπώματα.

Εικάζεται πάντως ότι οι δράστες ήταν ξένοι και όχι από το Χαλίκι.

Το περιστατικό έχει δημιουργήσει προβληματισμό, στους κατοίκους της περιοχής αφού φοβούνται ότι οι δράστες θα ¨χτυπήσουν ¨και άλλες Εκκλησίες της περιοχής.

xaliki-klopi-1

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.