Διεκδικητικό πλαίσιο

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
23 Σεπτεμβρίου 2015, 07:56

Οι εκλογές  τελείωσαν   και ο ελληνικός λαός  έδωσε την ετυμηγορία του  αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ  πρώτη πολιτική δύναμη  με διαφορά  από το δεύτερο κόμμα  , τη Νέα Δημοκρατία  . Ο κ. Τσίπρας έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης  , ορκίστηκε  Πρωθυπουργός  και σήμερα  –  αύριο  ορκίζεται και η Κυβέρνησή του για να αρχίσει  το  δύσκολο έργο .

Σε ότι αφορά το Νομό μας , από τα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών και με την ενσωμάτωση του 100%  της επικράτειας, προκύπτει ότι οι 4  Βουλευτικές  έδρες κατανέμονται ως εξής: 3 στο ΣΥΡΙΖΑ και 1 στη Νέα Δημοκρατία. Επομένως σύμφωνα με τις λίστες και τα ψηφοδέλτια που κατήρτισαν τα δύο κόμματα στο νομό Τρικάλων τις βουλευτικές έδρες καταλαμβάνουν , εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι:  Σάκης Παπαδόπουλος ,Παναγιώτα  Δριτσέλη  , Χρήστος  Σιμορέλης Χρήστος και  από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας  Σκρέκας .

Είναι μια ευκαιρία οι τέσσερεις κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι , από κοινού με τους  εκπροσώπους της Τ.Α  και των παραγωγικών τάξεων ,να διαμορφώσουν  το διεκδικητικό πλαίσιο του Νομού που θα προωθήσουν  στην Κεντρική Κυβέρνηση  . Είναι μια ευκαιρία ο νομός να αποκτήσει ενιαία   διεκδικητική φωνή !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .