Διεκδικητικό πλαίσιο

23 Σεπτεμβρίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

boyleytes nomoy

Οι εκλογές  τελείωσαν   και ο ελληνικός λαός  έδωσε την ετυμηγορία του  αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ  πρώτη πολιτική δύναμη  με διαφορά  από το δεύτερο κόμμα  , τη Νέα Δημοκρατία  . Ο κ. Τσίπρας έλαβε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  την εντολή σχηματισμού Κυβέρνησης  , ορκίστηκε  Πρωθυπουργός  και σήμερα  –  αύριο  ορκίζεται και η Κυβέρνησή του για να αρχίσει  το  δύσκολο έργο .

Σε ότι αφορά το Νομό μας , από τα στοιχεία που δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών και με την ενσωμάτωση του 100%  της επικράτειας, προκύπτει ότι οι 4  Βουλευτικές  έδρες κατανέμονται ως εξής: 3 στο ΣΥΡΙΖΑ και 1 στη Νέα Δημοκρατία. Επομένως σύμφωνα με τις λίστες και τα ψηφοδέλτια που κατήρτισαν τα δύο κόμματα στο νομό Τρικάλων τις βουλευτικές έδρες καταλαμβάνουν , εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι:  Σάκης Παπαδόπουλος ,Παναγιώτα  Δριτσέλη  , Χρήστος  Σιμορέλης Χρήστος και  από τη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας  Σκρέκας .

Είναι μια ευκαιρία οι τέσσερεις κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι , από κοινού με τους  εκπροσώπους της Τ.Α  και των παραγωγικών τάξεων ,να διαμορφώσουν  το διεκδικητικό πλαίσιο του Νομού που θα προωθήσουν  στην Κεντρική Κυβέρνηση  . Είναι μια ευκαιρία ο νομός να αποκτήσει ενιαία   διεκδικητική φωνή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.