Διαβεβαίωση του Bίτσα σε Αγοραστό ότι δεν θα γίνει hot spot στη Καλαμπάκα

16 Μαΐου, 2016 10:31 Επιμέλεια: /

agorastos gefyra synentefxi (1)

Τους πολίτες της Καλαμπάκας καθησύχασε μέσω του ράδιο Σταγών ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός σχετικά με τη πιθανή δημιουργία hot spot στη Καλαμπάκα.

Ο κ. Αγοραστός τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί κέντρο φιλοξενίας στη Καλαμπάκα υποστηρίζοντας ότι αυτό τον διαβεβαίωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας .

Η ανησυχία πάντως υπάρχει τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στην Δημοτική Αρχή και πλέον αναμένουμε οι εξελίξεις αν θα επιβεβαιώσουν τον κ. Αγοραστό.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Όποιος βλέπει μακριά καταλαβαίνει ότι προσεχώς παντού. Οι ΜΚΟ αλωνίζουν με τα χρήματα της ΕΕ. Ας ελπίσουμε ότι θα βρέχει κάθε μέρα και θα πάνε να λιαστούν σε άλλο μέρος.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.