Διαψεύδει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης τα περί αδειοδότησης λεωφορείου ανοιχτού τύπου στα Μετέωρα

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
5 Φεβρουαρίου 2016, 18:22

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα ( κυρίως στα social media της Καλαμπάκας  )  ότι το ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων κατάφερε να πάρει  άδεια λεωφορείου ανοιχτού τύπου για περιηγήσεις στα Μετέωρα.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας γνωμοδότησε θετικά για την απόκτηση τέτοιου είδους άδεια σε κάποιους αιτούντες , γνωμοδότηση που αφορούσε την πόλη της Καλαμπάκας καθ’  ότι για τα Μετέωρα τίθενται και άλλοι παράμετροι. Τότε οι αρμόδιοι του ΚΤΕΛ αντέδρασαν  στην απόφαση θεωρώντας ότι δεν χρειαζόταν τέτοιες άδειες αφού  η εξυπηρέτηση γινόταν κανονικά.

Ο καιρός πέρασε και οι δύο ενδιαφερόμενες Εταιρίες κατέθεσαν αίτημα στο ΚΑΣ για έγκριση αδειοδότησης  κυκλοφορίας τέτοιου είδους Λεωφορείων στα Μετέωρα. Αίτηση κατέθεσε και το ΚΤΕΛ Τρικάλων ζητώντας πλέον και αυτό αδειοδότηση ( αφού η διαδικασία είχε ήδη ανοίξει).

Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης και απαντώντας στο ερώτημα μας αν το ΚΤΕΛ πήρε τέτοιου είδους άδεια απάντησε ότι η γνωμάτευση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου δεν είναι άδεια. Η άδεια δίδεται από το Υπουργείο Μεταφορών είπε , και στην προκειμένη περίπτωση θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο  να δοθεί .

Χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί αδειοδότησης του ΚΤΕΛ συκοφαντικά και ύποπτα , αφήνοντα να εννοηθεί ότι η Διοίκηση θα κινηθεί Νομικά σε όλους όσους προσπαθούν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .