Διαψεύδει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης τα περί αδειοδότησης λεωφορείου ανοιχτού τύπου στα Μετέωρα

5 Φεβρουαρίου, 2016 18:22 Επιμέλεια: /

lewforeia_DCE

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα ( κυρίως στα social media της Καλαμπάκας  )  ότι το ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων κατάφερε να πάρει  άδεια λεωφορείου ανοιχτού τύπου για περιηγήσεις στα Μετέωρα.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας γνωμοδότησε θετικά για την απόκτηση τέτοιου είδους άδεια σε κάποιους αιτούντες , γνωμοδότηση που αφορούσε την πόλη της Καλαμπάκας καθ’  ότι για τα Μετέωρα τίθενται και άλλοι παράμετροι. Τότε οι αρμόδιοι του ΚΤΕΛ αντέδρασαν  στην απόφαση θεωρώντας ότι δεν χρειαζόταν τέτοιες άδειες αφού  η εξυπηρέτηση γινόταν κανονικά.

Ο καιρός πέρασε και οι δύο ενδιαφερόμενες Εταιρίες κατέθεσαν αίτημα στο ΚΑΣ για έγκριση αδειοδότησης  κυκλοφορίας τέτοιου είδους Λεωφορείων στα Μετέωρα. Αίτηση κατέθεσε και το ΚΤΕΛ Τρικάλων ζητώντας πλέον και αυτό αδειοδότηση ( αφού η διαδικασία είχε ήδη ανοίξει).

Μιλώντας στην στήλη μας ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Νομού Τρικάλων Βασίλης Τζατζάκης και απαντώντας στο ερώτημα μας αν το ΚΤΕΛ πήρε τέτοιου είδους άδεια απάντησε ότι η γνωμάτευση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου δεν είναι άδεια. Η άδεια δίδεται από το Υπουργείο Μεταφορών είπε , και στην προκειμένη περίπτωση θεωρεί ότι είναι πολύ δύσκολο  να δοθεί .

Χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί αδειοδότησης του ΚΤΕΛ συκοφαντικά και ύποπτα , αφήνοντα να εννοηθεί ότι η Διοίκηση θα κινηθεί Νομικά σε όλους όσους προσπαθούν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.