Διαμορφώνεται η οδός Οικονόμου στην Καλαμπάκα

7 Αυγούστου, 2015 18:56 Επιμέλεια: /

SAM_3563_DCE

Σήμερα 7 Αυγούστου 2015 υπογράφτηκε στο Δημαρχείο Καλαμπάκας συμφωνητικό μεταξύ του Δημάρχου κ.Χρήστου Σινάνη και του κ. Καρβούνη Αθανάσιου νόμιμου εκπρόσωπου της εργοληπτικής εταιρίας  “Αθ. Καρβούνης & ΣΙΑ ΟΕ” ,το οποίο αφορά τη διαμόρφωση της οδού Κ.Οικονόμου στην πόλη της Καλαμπάκας συμβατικής δαπάνης 43.000,63€ σύμφωνα με τις τιμές και τους όρους της αντίστοιχης μελέτης , με μέση έκπτωση δέκα οκτώ της εκατό (18%), επί των τιμών του τιμολογίου της μελέτης αυτής. Το έργο αυτό θα εκτελεστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1418/84και το ΠΔ 609/85 για τα δημόσια έργα και ρυθμίσεις συναφών θεμάτων.

Η συγκεκριμένη οδός γειτνιάζει με το κτίριο της βιβλιοθήκης και με τις εργασίες επιτυγχάνεται ενιαία αισθητική εικόνα της οδού με τον περιβάλλοντα χώρο.

        Το έργο θα ξεκινήσει μετά την 15 Αυγούστου.

SAM_3562_DCE

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.