Διαμαρτυρίες επαγγελματιών

19 Ιουλίου, 2014 08:19 Επιμέλεια: /

bytoyma_DCE

Δεν μπορώ να μην μεταφέρω τις πολλές και έντονες διαμαρτυρίες κατοίκων αλλά και επαγγελματιών της περιοχής της οδού Βυτουμά αλλά και της περιοχής «ΑΝΑΧΩΜΑ» αναφορικά με το κλείσιμο της κυκλοφορίας στον παραπάνω δρόμο .
Μάλιστα σε διαμαρτυρίες που εκφράστηκαν χθες στην δημοτική αρχή από επαγγελματία του διατηρεί τουριστικό κατάλυμα ειπώθηκε πως υπάρχει σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και εξ΄ αυτού δεν μπορεί να γίνει κάτι
Προσωπικά δεν θυμάμαι το δ.σ να έλαβε τέτοια απόφαση , αλλά ακόμα κι αν είναι έτσι , όταν ανακύπτει ένα πρόβλημα δεν θα πρέπει να επιμείνουμε στην εφαρμογή της όποιας απόφασης που αποδεικνύεται εν τις πράγμασι λανθασμένη .
Λοιπόν , η εποχή είναι που είναι δύσκολη οικονομικά , ε , μην την δυσκολεύουμε ακόμα περισσότερο !!!
Μήπως οι παράγοντες της δημοτικής αρχής θα πρέπει να δουν το πρόβλημα και να παρέμβουν ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.