Διαμαρτυρίες αλλά ….

15 Ιουνίου, 2016 07:56 Επιμέλεια: /

15484de49c2e4298c9d03c7388a21eba_L

Στην Αγία Τριάδα Τυμφαίων αρκούδα , σύμφωνα με μαρτυρίες  κατοίκων , κατέστρεψε κυψέλες , στην Καλομοίρα μπήκε , σαν καλή κυρία , στην αυλή σπιτιού , ανέβηκε στην κερασιά και έτρωγε κεράσια , άλλος πάλι την βρήκε μέσα στο αμπέλι του και απλώς άλλαξαν πορεία αμφότεροι χωρίς τίποτε χειρότερο να συμβεί καθώς , όπως λέει και η γνωστή παροιμία , «ο Γιάννης φοβάται το θεριό και τον θεριό τον Γιάννη» !!!

Βέβαια οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις ζημιές και έχουν δίκιο αλλά τι να γίνει και οι αρκούδες ψυχούλα έχουν κι΄ αυτές . Κι΄ άμα φάνε λίγα κεράσια τι έγινε ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • Β

    Άμα σου καταστρέφουν την περιουσία; Το μέσο απο το οποίο περιμένεις να ζήσεις;;;;;;

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.