Διαμαρτυρία

20 Νοεμβρίου, 2015 08:11 Επιμέλεια: /

agorastos new

Αντίθετος στην επιβολή φόρου στο κρασί  είναι               Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης  Περιφερειών Ελλάδος  Κώστας Αγοραστός  ο οποίος  απέστειλε επιστολή – διαμαρτυρία  στον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, τονίζοντας  μια σειρά  κινδύνων  που ελλοχεύουν από την εφαρμογή της  σχετικής απόφασης.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει, θα δημιουργηθεί μία δέσμη στρεβλώσεων η οποία πρακτικά θα «πυροβολήσει τα πόδια πάνω στα οποία στηρίζεται η ελληνική οικονομία»   !!

Τώρα , για να πούμε και το στραβού το δίκιο , δεν υπάρχει φόρος που να είναι ευχάριστος , αλλά  και το τομάρι  του Έλληνα  δεν σηκώνει  φόρους επί των φόρων , ούτε ισοδύναμα σηκώνει , οπότε τι να κάνουμε ;

Τώρα αν την ρετσίνα λ.χ που την πίνουμε ενάμιση ευρώ το κατοστάρι , την πίνουμε ενάμιση , έ  , δεν χάλασε και ο κόσμος . Αφήστε που  πίνοντας θα έχουμε να λέμε ότι συνεισφέρουμε στην εθνική οικονομία !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.