Διαμαρτυρία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων – Σχολική γιορτή χωρίς χώρο και κοινό – Χωρίς Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων το μεγαλύτερο Δημοτικό Σχολείο του Νομού

28 Οκτωβρίου, 2015 10:40 Επιμέλεια: /

sxoleia11410410717

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων θα ήθελε και δημόσια να συγχαρεί το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου καθώς και τους μαθητές του, για την πολύ όμορφη και προσεγμένη σχολική γιορτή που ετοίμασαν για τον εορτασμό του Έπους του ‘40.

Με αφορμή αυτήν την εξαιρετική σχολική εορτή καθώς και την έντονη δυσαρέσκεια γονέων, γιαγιάδων και παππούδων οι οποίοι προσήλθαν στον χώρο του Σχολείου προκειμένου να καμαρώσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους και δεν κατέστη εφικτό ούτε καν να μπουν στον χώρο, λόγω της έλλειψης αίθουσας εκδηλώσεων, θα θέλαμε ως Σύλλογος να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας και να επαναφέρουμε στο προσκήνιο το πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας προς όλους τους εμπλεκόμενους Δημοσίους Φορείς, για την Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, της οποίας η μελέτη έχει ολοκληρωθεί, αλλά από κωλυσιεργία του Δήμου Τρικκαίων, επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, απεντάχθηκε το έργο από την χρηματοδότηση  του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Κατόπιν όλων αυτών, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από όλους τους εμπλεκόμενους Δημοσίους Φορείς, να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, προκειμένου να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα λειτουργικό και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον, που εδώ και πολλά χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα Σχολεία του Νομού (250 μαθητές), στερείται βασικών υποδομών, όπως γυμναστηρίου, αίθουσας εκδηλώσεων, χώρων υγιεινής καθώς και άλλων απαραίτητων χώρων που θα έπρεπε να έχει ένα Δημόσιο Σχολείο, έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν.

 

 Με τιμή,

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.