Διαμαρτυρία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων

16 Ιουνίου, 2016 09:15 Επιμέλεια: /

keraia poreia no 2 (19)

Στα πλαίσια του αγώνα για την αποτροπή εγκατάστασης σταθμού βάσης κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας γονείς των παιδιών του δημοτικού αλλά και του 1ου Παιδικού και Βρεφονηπιακού Σταθμού Καλαμπάκας, πήραν την πρωτοβουλία να προβούν σε διαμαρτυρία στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων και σε αρμόδιες διευθύνσεις της Περιφέρειας της Θεσσαλίας. Για το λόγο αυτό:

Ελάτε μαζί μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τρικάλων την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Τόπος συνάντησης 3ο Δημοτικό Σχολείο, ώρα αναχώρησης 9:30.

Αν δεν μπορείτε να παρευρεθείτε αλλά θέλετε να δηλώσετε τη διαμαρτυρία σας, παρακαλούμε να υπογράψετε το σχετικό έντυπο διαμαρτυρίας που βρίσκετε στο σχολείο.

 

Υπεύθυνοι Επικοινωνίας: Χριστίνα Ξάνθη,  Βιβή Βλησσάρη, Ελευθερία Παγώνη

 

 Το κείμενο της Διαμαρτυρίας:

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι δηλώνουμε την διαμαρτυρία μας για την τοποθέτηση σταθμού βάσης κινητής  τηλεφωνίας  σε μικρή απόσταση μόλις 70 μέτρων από το 3ο Δημοτικό Σχολείο και 120 μέτρα από τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Καλαμπάκας.

 

Σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά δεδομένα τα οποία έχουν προκύψει από μακροχρόνιες  έρευνες  και τα οποία  σύντομα θα έρθουν στην δημοσιότητα, όπως αυτά παρουσιάστηκαν  στην ομιλία του  καθηγητή τμήματος Βιολογίας Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Γεωργίου, η ακτινοβολία των κεραιών σε τόση κοντινή απόσταση, έχει τρομακτικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία και ιδιαίτερα στην υγεία των παιδιών μας.

 

Σας καλούμε να συμπαρασταθείτε στο δίκαιο αίτημα  μας, ώστε να αποτραπεί η

τοποθέτηση της κεραίας και να διαφυλαχτεί με αυτόν τον τρόπο η υγεία των παιδιών  μας.

 

Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.