Διάλογο με τον Λαό – Πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμπάκα – Παρευρέθη ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ Θάνος Βούρδας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
29 Ιουλίου 2016, 21:58

Ο  ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζοντας  το διάλογο με τις τοπικές κοινωνίες για τα τοπικά προβλήματα, τις πολιτικές εξελίξεις, την κυβερνητική πολιτική και τις προοπτικές που ανοίγονται με το κλείσιμο της αξιολόγησης για την χώρα μας , πραγματοποιεί συγκεντρώσεις στις έδρες των Δήμων του Νομού.

Τελευταία τέτοια συγκέντρωση ήταν η αποψινή στην πόλη της Καλαμπάκας και στην αίθουσα  Νίτσα Λιάπη , με εισηγητές τους Βουλευτές Τρικάλων.

Οι  βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος , Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης παρουσίασαν το κυβερνητικό έργο και ανέλυσαν τις σχεδιαζόμενες δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο διάστημα.

Στις τοποθετήσεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στάθηκαν ιδιαίτερα στην αναπτυξιακή προοπτική των βασικών παραγωγικών τομέων της περιοχής, με έμφαση στην αγροτική οικονομία και στον τουρισμό.

Αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στις θετικές προοπτικές που ανοίγονται στους τομείς αυτούς μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου και του νόμου για την ενίσχυση της συνεταιριστικής οικονομίας, ενώ αναδείχτηκε και η ανάγκη δημιουργίας ενός σταθερού πλαισίου προτεραιοτήτων για την τοπική ανάπτυξη, με την συμμετοχή όλων των τοπικών φορέων. Ταυτόχρονα, όπως υπογράμμισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στους αμέσως επόμενους μήνες θα ενταθεί η προσπάθεια για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη των πολιτών που πλήττονται εντονότερα από την κρίση. Η ανάπτυξη του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης και οι δράσεις στήριξης της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας αποτελούν στην κατεύθυνση αυτή τις βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησης για την ενίσχυση των πολιτών που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας.

Στις εισηγήσεις των Βουλευτών υπήρχε και διάθεση αυτοκριτικής αλλά και επιθυμία να διορθωθούν και να μην επαναληφθούν τυχόν λάθη που έγιναν μέχρι τώρα.

Στην συγκέντρωση παρευρέθη και ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ Θάνος Βούρδας που βρίσκεται στον Νομό για τα εγκαίνια της διάβασης του ΟΣΕ στα Τρίκαλα αλλά και για να εξαγγείλει περαιτέρω έργα όπως η Ηλεκτροκίνηση Παλαιοφάρσαλα – Καλαμπάκα.

Με το τέλος των ομιλιών ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Εκτός των Βουλευτών στην συγκέντρωση παρευρέθησαν  εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Τρικάλων κκ. Σταύρος Νταούλας και Χρήστος Μπάτζιος , η Συντονίστρια Καλαμπάκας κα Βάσω Κωστοπούλου και η  Δημοτική Σύμβουλος κα Πέρυ Χαρτοπούλου.

Σημαντική ήταν και η παρουσία των πολιτών, οι οποίοι με τις ερωτήσεις και τις παρατηρήσεις τους έδωσαν την ευκαιρία στους βουλευτές να αναφερθούν σε πολλές και σημαντικές πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας.

syriza kalampaka (13) syriza kalampaka (11) syriza kalampaka (9) syriza kalampaka (8) syriza kalampaka (10) syriza kalampaka (12) syriza kalampaka (6) syriza kalampaka (5) syriza kalampaka (4) syriza kalampaka (3) syriza kalampaka (2) syriza kalampaka (14) syriza kalampaka (15) syriza kalampaka (16) syriza kalampaka (17) syriza kalampaka (1)

 

 • ΟΧΙάς

  Στην προσπάθειά σας να συμβιβάσετε τα ασυμβίβαστα, οι ηγετίσκοι της «Αριστερής Πλατφόρμας» καταφύγατε στο δημοψήφισμα, μας προτείνατε ΟΧΙ (για να διατηρηθεί η ιδεολογική σας «καθαρότητα») και το μετατρέψατε σε «ΝΑΙ» για να συντηρηθούν τα προνόμιά σας.
  Και έτσι μας προέκυψαν οι φούξια αριστεροί που μας έστειλαν στα τάρταρα. Έρχεται δε και η κυνική παραδοχή κατόπιν εορτής του ΔΝΤ συγνώμη λάθος, χωρίς να μας λένε πως θα διορθωθεί το λάθος.
  Ο δε φλούφλη μποϊ Αλέξης πανηγυρίζει ότι είχε δίκαιο, την στιγμή που ο κόσμος δεν έχει να φάει αυτός κόβει τις συντάξεις και υπόσχεται ένα καλύτερο αύριο σε ποιόν στον γέρο που είναι μετρημένες οι μέρες του, η στο νέο που την έκανε στο εξωτερικό ρίχνοντας μαύρη πέτρα .
  Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά δίνετε δικαίωμα στην Φώφη και τον Κούλη απομεινάρια της δικομματικής κλεπτοκρατίας της μεταπολίτευσης να μας τάζουν ένα καλύτερο αύριο.
  Δαγκωτό Ουαγκαντούγκου

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .