Διαλύεται ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων ; – Σφοδρή κριτική του πρώην Προέδρου Ηλία Μαυραγάνη κατά της Ένωσης Ξενοδόχων

28 Σεπτεμβρίου, 2016 12:02 Επιμέλεια: /

mayraganis stem (2)

Έπρεπε να γίνουν εκλογές πριν μήνες , αλλά το ενδιαφέρον των μελών ( κατά τον Πρόεδρο ) δεν ήταν η ανάλογο. Έτσι προς διάλυση βαίνει  ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων , που μένει αδρανής. Μάλιστα αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει Πρόεδρος αφού ο κος Μαυραγάνης Ηλίας δεν ασχολείται με τον φορέα.

Μιλώντας στο Ράδιο Σταγών ο Πρώην Πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι ο φορέας υπονομεύτηκε από την πρώτη στιγμή και η πορεία του ήταν προδιαγεγραμμένη.

Υπαίτιος  της αδρανοποίησης του Συνδέσμου κατά τον κο Μαυραγάνη , είναι η ένωση Ξενοδόχων Νομού Τρικάλων , αφήνοντας και αρκετές αιχμές προς την Δημοτική Αρχή.

Θεωρεί ότι η γραμμή που ακολουθούν οι Ξενοδόχοι δεν θα βοηθήσουν το Τουριστικό προϊόν του τόπου και μετέφερε μια δήλωση , σχόλιο του αντιπροέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας,  Κώστα Λεβέντη όπου σχολίασε:  <<  Λυπάμαι πάρα πολύ. Για να δείτε πόσο γελοία είναι τα πράγματα, πως όχι μόνο ξέρουν, αλλά ο περιβόητος φορέας, ο οποίος θέλουμε να δημιουργηθεί για το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου είναι μέσα και τα Επιμελητήρια, αλλά και η Ένωση Ξενοδόχων Τρικάλων. Εκείνο που διαπιστώνουμε κάθε μέρα είναι ότι τα πάντα γίνονται για τη φωτογραφία και ότι τάχα εμείς ενδιαφερόμαστε. Κανένας δεν ενδιαφέρεται να δει πως γίνεται ένα αεροδρόμιο και ποιες είναι οι προϋποθέσεις. Τα 80 εκ. δεν φτάνουν ούτε για να οριοθετήσουν την οποιαδήποτε έκταση, η οποία θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη. Ένα αεροδρόμιο δεν στήνεται μόνο με 75 ξενοδοχεία και με 2.500 κλίνες. Ο τουρισμός δεν αναπτύσσεται έτσι. Θέλει συνέργεια, συνένωση δυνάμεων. Η Θεσσαλία, η Κεντρική Ελλάδα έχει αεροδρόμιο. Αυτό δεν αλλάζει» ήταν το σχόλιο που έκανε , με αφορμή τη διάθεση που υπάρχει στη Φαρκαδόνα για δημιουργία αεροδρομίου με τον τίτλο «Meteora Airport», ο αντιπρόεδρος .

Ο πρώην Πρόεδρος του ΣΤΕΜ σχολίασε αρνητικά και την επιστολή Της Ένωσης Ξενοδόχων Τρικάλων προς τον Πρωθυπουργό της Χώρας , όπου αναφέρονταν μεταξύ άλλων ότι τα Μετέωρα επισκέπτονται πάνω από 2.500.000 τουρίστες.

Θεωρεί τον συγκεκριμένο αριθμό υπερβολικό και πέραν από κάθε πραγματικότητα.

Το μόνο σίγουρο που μπορούν να καταφέρουν όλες αυτές οι διαμάχες είναι η διχόνοια ο κατακερματισμός και ζημιά σε όλους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και δη αυτού που διοικούν , πριν είναι αργα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.