Διακρίσεις μαθητών του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας σε αθλητικούς αγώνες

14 Απριλίου, 2016 20:49 Επιμέλεια: /

DSC02851_DCE

Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Τρικάλων σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργάνωσαν αγώνες ανωμάλου δρόμου 1000 μ. για μαθητές και μαθήτριες Ε’ και Στ΄ τάξης Δημοτικών Σχολείων. Στους αγώνες συμμετείχε από την Καλαμπάκα το 4ο Δημοτικό Σχολείο με τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής  κ. Γεώργιο Τσικέλη και συνοδό την κ. Ελένη Βότσαρη.

Κατόπιν εσωτερικών αγώνων προκρίθηκαν και εκπροσώπησαν επάξια και με διακρίσεις το 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας οι παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

1000 μ. αγοριών (συμμετείχαν 40 μαθητές-αθλητές):

Ε΄ τάξη:

Κωνσταντίνος Πλιάγκας  – 2η θέση (ασημένιο μετάλλιο)

Σωκράτης Μάνθος – 12η θέση

 

Στ΄ τάξη:

Νικόλαος Παλάσκας  – 10η θέση

Βασίλειος Καραπέτσας – 14η θέση

 

1000 μ. κοριτσιών (συμμετείχαν 44 μαθήτριες-αθλήτριες):

Ε΄ τάξη:

Βασιλική Τσιαντούλα – 14η θέση

 

Στ΄ τάξη:

Ευαγγελία Πλιάγκα – 8η θέση

Βασιλική Παπατζιμοπούλου – 12η θέση

Χρυσάφη Τσαρουχά – 13η θέση

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.