Διακόπτονται οι προπονήσεις έως τέλος Μαρτίου για Κ8-Κ10-Κ12 – Τα παιδιά της Κ14 και Κ16 θα συνεννοηθούν με τους προπονητές και τη διοίκηση

admin
admin
11 Μαρτίου 2020, 13:04

Από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνεται ότι από σήμερα  11-3-2020 και μέχρι τέλος Μαρτίου, δε θα  πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις για τα τμήματα Κ8, Κ10 και Κ12, συναισθανόμενοι τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων προστασίας και  αντιμετώπισης του.

Για τα τμήματα Κ14 και Κ16  για σήμερα δε θα γίνουν οι προπονήσεις και θα υπάρξει συνεννόηση των παιδιών με τους προπονητές τους και με τη διοίκηση. Αναμένουμε περαιτέρω διευκρινήσεις από τη διοργανώτρια αρχή σχετικά με τη συνέχιση των πρωταθλημάτων υποδομής Κ14 και Κ16 για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, ενημερώνουμε τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, ότι στο διάστημα που θα ακολουθήσει και σε συνεννόηση, που ήδη έχει γίνει, με τον Δήμο Μετεώρων, θα γίνουν απολυμάνσεις στους χώρους των αποδυτηρίων, για προληπτικούς λόγους.

Ευχόμαστε πραγματικά τα καλύτερα για όλους, με προσοχή και  ψυχραιμία.

ΕΠΙΣΗΣ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ: Διακοπή προπονήσεων και για Κ14-Κ16

Η απόφαση αναβολής των πρωταθλημάτων υποδομής που ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από την ΕΠΣ Τρικάλων, επιβάλλει ορθώς τη διακοπή και των προπονήσεων και για τα τμήματα Κ14 και Κ16 της Ακαδημίας των Μετεώρων.

Άρα, η Ακαδημία μας θα λειτουργήσει και πάλι στα τέλη Μαρτίου όπως ανακοινώσαμε το πρωί. Φυσικά η διοίκηση και οι προπονητές θα είναι πάντα σε συνεννόηση με τα παιδιά και τους γονείς. Ευχαριστούμε.

Εκ της Διοικήσεως

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .