Διακοπή

22 Ιουλίου, 2015 08:04 Επιμέλεια: /

DSD_8882_DCE

Και εκεί που το κέφι είχε πιάσει «κόκκινο»  ένα τσάφ  και μαύρη μαυρίλα !!!

Μιλάμε για το πανηγύρι   του προφήτη Ηλία της Βλαχάβας που πραγματοποιείται την παραμονή  της γιορτής του Προφήτη Ηλία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παπα- Θύμιος Βλαχάβας» και αποτελεί το κορυφαίο Πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός για την τοπική κοινωνία . Ναι , μια μικροδιακοπή ρεύματος , όπως πληροφορούμε , που όμως  κάλυψε ο έναστρος ουρανός δημιουργώντας  ρομαντική ατμόσφαιρα .

Και βέβαια το ηθικό των Βλαχαβιωτών  όχι μόνο δεν κατεστάλλει  αλλά μάλλον το αντίθετο  καθώς ουδείς κουνήθηκε από την θέση του .

Να λοιπόν που ένα τυχαίο  γεγονός μπορεί να δώσει μια εντελώς άλλη χροιά στο πανηγύρι , όπως παλιά που δεν υπήρχε ηλεκτρικό και ο κόσμος εντούτοις διασκέδαζε με την ψυχή του έχοντας  καρδιές με πλούσια αισθήματα και συναισθήματα .

Και του χρόνου παιδιά !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.