Διακοπή ρεύματος σε νοικοκυριά της Καλαμπάκας για απλήρωτα χρέη

31 Μαρτίου, 2016 10:29 Επιμέλεια: /

ImageHandler_DCE

Την τρίτη ημέρα δήλωσε πως  διανύουμε σήμερα ο προϊστάμενος της ΔΕΗ Καλαμπάκας κ. Δήμου Γεώργιος στην οποία ο υπεύθυνος εργολάβος προχωρά στην διακοπή του ρεύματος σε νοικοκυριά της Καλαμπάκας λόγω χρεών.

Όπως τόνισε ο κ. Δήμου έως τώρα στη περιοχή μας γινόταν διακοπή ρεύματος λόγω χρεών μόνο σε επαγγελματικές παροχές αλλά πλέον η ανοχή τελείωσε και οι εντολές από τα κεντρικά άλλαξαν.Φυσικά είπε δεν θα κοπεί το ρεύμα σε κάποιον που έχει μια μικρή οφειλή αλλά μιλάμε για οφειλές πάνω από 1000-1500 χιλ.ευρώ. Υπάρχουν νοικοκυριά τα οποία έχουν φτάσει τις οφειλές πάνω από 4500 χιλ. ευρώ. Γνωρίζουμε πως οι εποχές είναι πολύ δύσκολες αλλά πρέπει να πληρώνουμε το ρεύμα το οποίο καταναλώνουμε. Κλείνοντας υπογράμμισε πως οι πολίτες οι οποίοι έχουν μεγάλες οφειλές,  καλό θα ήταν να επισκεφτούν το κατάστημα της ΔΕΗ  στη πόλη μας για να εξετάσουν το ενδεχόμενο στο να υπαχθούν σε κάποια ρύθμιση.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.