Διακοπή κυκλοφορίας στην Καλαμπάκα

admin
admin
9 Μαρτίου 2020, 09:58

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Ά ρ θ ρ ο 1ο

Α) Την επιβολή των κάτωθι κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 09/03/2020 έως και την Παρασκευή 13/03/2020 και κατά τις ώρες 07:30΄ έως 15:30΄ των ημερών αυτών, στις κάτωθι οδούς της πόλης της Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων:

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Ζιώγα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Κροσάρη έως το ύψος της διασταύρωσης της με την οδό Κλεισθένους.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κροσάρη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Ζιώγα και Κούπη.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κούπη και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κροσάρη και Κατσικά.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Κατσικά και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κούπη και Αναλήψεως.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Γ. Μασούτα και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Αβέρωφ και Πίνδου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό 25ης Μαρτίου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Βλαχάβα και Ράμμου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Πάροδος 25ης Μαρτίου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών 25ης Μαρτίου και Βλαχάβα.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Χατζηπέτρου και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Κονδύλη Γ. και Σιδηροδρόμου.

– Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης οχημάτων στην οδό Μακεδονίας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτής μεταξύ των οδών Διογένους και Μακεδονίας.

– Η κυκλοφορία θα διεξάγεται και από εναλλακτικές – παρακαμπτήριες οδούς, σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την προς τούτο υπάρχουσα σήμανση, καθώς επίσης σύμφωνα και με τις υποδείξεις του συνεργείου εκτέλεσης εργασιών και την σήμανση που θα τοποθετηθεί εκ μέρους αυτού. – Με μέριμνα και ευθύνη των εκτελούντων τις εργασίες, σε συνεννόηση με το Α.Τ. Μετεώρων να τοποθετηθούν κατά περίπτωση οι ανάλογες πινακίδες σήμανσης, αναγγελίας κινδύνου κ.λπ. – Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .