Διακοπή κυκλοφορίας στην Καλαμπάκα

admin
admin
14 Φεβρουαρίου 2020, 11:00

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ά ρ θ ρ ο 1ο
Α) Την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων, στάσης και στάθμευσης κατά το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 17/02/2020 έως το Σάββατο 22/02/2020 ( πλην της Παρασκευής 21/02/2020) και κατά τις ώρες από 07:30΄ – 15:30΄, στην οδό Σιδηροδρόμου στην Καλαμπάκα, στο ρεύμα κυκλοφορίας από οδό Τρικάλων προς οδό Πίνδου και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με οδό Πίνδου έως τη διασταύρωση με την οδό Χατζηπέτρου.
Με μέριμνα και ευθύνη του υπεύθυνου των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παράπλευρες οδούς ενώ η εταιρεία θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων και των πεζών κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης αυτών, με την τοποθέτηση κατάλληλων σημάτων κατακόρυφης σήμανσης, καθώς και πληροφοριακών πινακίδων προς ενημέρωση των οδηγών.
Επιπρόσθετα, να διαθέτει άτομο στη συμβολή των οδών Χατζηπέτρου και Σιδηροδρόμου, καθώς και στη συμβολή των οδών Πίνδου και Σιδηροδρόμου, προς ενημέρωση των οδηγών, ώστε να εκτρέπεται ομαλά η κίνηση των οχημάτων.
– Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει μόνο, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της σχετικής κατά τα ανωτέρω σήμανσης για το προειρημένο χρονικό διάστημα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .