Διαγραμμίσεις

8 Σεπτεμβρίου, 2015 07:56 Επιμέλεια: /

diagramiseis_DCE

Η   σκέψη  καλή , η πρωτοβουλία  επίσης καλή , αλλά …. Μιλάμε για το φρεσκάρισμα των διαγραμμίσεων των διαβάσεων πεζών στο κέντρο της Καλαμπάκας .

Επτά το πρωί της Δευτέρας  περνώντας από το κέντρο τα συνεργεία του δήμου βρίσκονταν σε πλήρη ανάπτυξη και επί το έργον ώστε αρχίζοντας η κίνηση να βρει το χρώμα στεγνό και να μην έχουμε  τις γνωστές εικόνες όπου οι ρόδες των αυτοκινήτων πατάνε πάνω στο φρέσκο χρώμα με συνέπεια ο δρόμος να έχει γίνει πίνακας αφηρημένης τέχνης .

Τα συγχαρητήρια των εποχούμενων έδιναν   κα έπαιρναν αλλά το μεσημέρι οι γραμμές  και πάλι δεν ξεχώριζαν . Τις πταίει ;  Μάλλον το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε απ΄ότι άκουσα να λέγεται .

Αγαπητοί μου , ή το χρώμα έκοψε ή δεν ήταν το σωστό !!! Πάντως κάποιοι έσπευσαν να πουν πως χρώμα ανεξίτηλο μόνο ο Μιχαλάκης διαθέτει . Δήμαρχε , τι φίλοι είστε με τον Αντιπεριφερειάρχη !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.