Διαγωνισμός Φωτογραφίας Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών

26 Αυγούστου, 2015 17:47 Επιμέλεια: /

photography-contest_DCE

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο μανιταριών, στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος δραστηριοτήτων του, που θα ανακοινωθεί άμεσα, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο: “Ο Φωτογράφος του Μήνα – Ο Φωτογράφος της Χρονιάς”. Ο διαγωνισμός, όπως και άλλοι που θα ακολούθησουν εντάσσονται στο πλαισιο της σύγκλισης της φυσικής μας κληρονομιάς, με την καλλιτεχνική δραστηριότητα, αλλά και ευρύτερα με τον πολιτισμό.

Ο διαγωνισμός αυτός, αφορά αποκλειστικά τους επισκέπτες του μουσειου, οι φωτογραφίες των οποίων με τα εκθέματα και τα διοράματα του, θα τίθενται σε διαδικτυακή ψηφοφορία (μέσω της σελίδας του Μουσείου στο facebook: www.facebook.com/meteoramuseum), προκειμένου να αναδειχτεί ο νικητής του μήνα, αλλά και στο τέλος ο νικητής της χρονιάς.

Στο διαγωνισμό μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε ανεξαρτήτου ηλικίας, ενώ η διάρκεια του θα είναι 12 μήνες.

Ξεκινά την 1/9/2015 και ολοκληρώνεται 31/8/2016.

Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι εξής:

1.    Κάθε επισκέπτης έχει δικαίωμα αποστολής με  mail μιας φωτογραφίας που έχει τραβήξει ο ίδιος στο Μουσείο και να συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία του.

2.    Οι φωτογραφίες, καθώς και τα ονόματα των αποστολέων αναρτούνται στη σελίδα μας στο facebook.

3.    Ο καθένας μπορεί να ψηφίσει κάνοντας “like” / μου αρέσει” και να προωθήσει (κάνοντας “share” / “μοιράσου το”) τη φωτογραφία που του αρέσει περισσότερο. Έτσι προκύπτει ο “Φωτογράφος του Μήνα”

4.    Η ψηφοφορία για την επιλογή της φωτογραφίας του Μήνα διαρκεί μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα (πχ για το μήνα Σεπτέμβριο, ψηφίζουμε μέχρι 10 Οκτωβρίου). Μετά την ημερομηνία αυτή δε μπορούμε να ψηφίζουμε για το μήνα αυτόν.

5.    Οι φωτογραφίες που θα επιλεγούν στους 12 μήνες που διαρκεί ο διαγωνισμός, θα διαγωνιστούν για ένα μήνα μεταξύ τους, πάλι μέσα στη σελίδα του Μουσείου στο Facebook, για να προκύψει ο “Φωτογράφος της Χρονιάς”

6.    Οι φωτογραφίες αυτές θα κοσμήσουν το νέο ημερολόγιο του Μουσείου

7.    Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει ότι παραχωρείται το δικαίωμα στο Μουσείο να χρησιμοποιήσει τη φωτογραφία σας.

8.    Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν δώρα που θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Μουσείο, τις ώρες λειτουργίας του, στο 2432024959 ή στο email: info@meteoramuseum.gr.

Ιστοσελίδα Μουσείου: www.meteoramuseum.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.