Διαφορετικά μπαχαρικά και αρωματικά βότανα – Μια βόλτα στη φύση

15 Ιουλίου, 2016 13:17 Επιμέλεια: /

βιβλιοθήκη καλαμπακας (16)

Συνεχίζονται οι δράσεις της Καλοκαιρινής Εκστρατείας στην Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας. Την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 γνωρίσαμε τους θησαυρούς της ελληνικής γης!

 

Αρχικά οι μικροί εξερευνητές ενημερώθηκαν για τα μπαχαρικά και τα βότανα της ελληνικής φύσης.

Ακολούθησε ένας μικρός περίπατος στον κήπο της βιβλιοθήκης όπου εξερεύνησαν τα λουλούδια που βρίσκονται εκεί. Έπειτα με κλειστά τα μάτια τους και με οδηγό τις αισθήσεις τους προσπάθησαν να μαντέψουν ποιο ήταν το βότανο που κρατούσαν. Η δράση ολοκληρώθηκε με την δημιουργία 2 υπέροχων κολάζ με τα αρωματικά φυτά που έμαθαν!

Ευχαριστούμε θερμά την εμψυχώτρια της δραστηριότητας κ. Κική Κουτσογιάννη και τις φίλες της Βιβλιοθήκης κυρίες Μαρία Πρεμέτη, Αρετή Ζαροπούλου, Αγγελική Σιούτα και τον κ. Σιούτα Παρασκευά για την πολύτιμη βοήθειά τους κατά την διάρκεια της δράσης.

 

Σας περιμένουμε την Τρίτη 19 Ιουλίου 2016, 11πμ να γιορτάσουμε μαζί την επέτειο ενός έτους λειτουργίας της Βιβλιοθήκης!

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.