Διαφορά

27 Οκτωβρίου, 2015 11:23 Επιμέλεια: /

Alexandrakis-2-Aera!

Όταν ο η Ιταλία κήρυξε τον Πόλεμο  στην Ελλάδα και ο Ιωάννης Μεταξάς απάντησε στον Ιταλό πρέσβη με το γνωστό ΟΧΙ , διερμηνεύοντας τα αισθήματα του Ελληνικού λαού , η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων με μια φωνή και μια γροθιά πολέμησαν τους εισβολείς με αυταπάρνηση και ηρωϊσμό γράφοντας το έπος του ΄40 που είναι εφάμιλλο  σε αξία του ’21 .

Όσοι νέοι μπορούσαν στρατεύτηκαν και όσοι ήταν μικρότεροι οργανώθηκαν και βοήθησαν τον αγώνα χωρίς να λογαριάσουν  τίποτα παρά μόνο την υπεράσπιση της πατρίδας . Ούτε βολέματα , ούτε καλή ζωή , ούτε τίποτα τέτοια .

Εμείς σήμερα , φρονώ πως θα πούμε , «τι πόλεμος ;  Μας χαλάτε το πάρτι . Καθίστε να κάνουμε το πάρτι και μετά  κηρύξτε τον » !!!  Δηλαδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να χαλάσουμε την ευζωία μας για καμιά αξία ακόμα και αν αυτή την λένε πατρίδα .

Αυτήν είναι η πραγματική κρίση και όχι η οικονομική !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.