Δέσμευση

24 Δεκεμβρίου, 2015 08:10 Επιμέλεια: /

parko

Την μελέτη που αφορά την κατασκευή ενός πάρκου είκοσι περίπου στρεμμάτων στην περιοχή που γίνεται η ετήσια εμποροπανήγυρη παρουσίασε ο συντάκτης της στην συνεδρία του δημοτικού Συμβουλίου που σημαδεύτηκε από την αποχώρηση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης . Δεν ξέρω αν και πόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι μπόρεσαν να αντιληφθούν τι ακριβώς προτείνουν οι συντάκτες της μελέτης , αλλά σίγουρα θα είναι κάτι καλό .

Θα είχαν πιστεύω πολύ καλύτερη εικόνα αν η παρουσίαση χρησιμοποιούσε τα οπτικοακουστικά μέσα . Όμως ο μελετητής προτίμησε την παραδοσιακή παρουσίαση  , επί χάρτου . Πέραν αυτού , σε ότι αφορά την υλοποίηση του έργου ο αντιδήμαρχος οικονομικών Χρήστος Παπαγεωργίου υπογράμμισε πως ακόμα και αν δεν ενταχθεί το έργο σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης , η δημοτική αρχή δεσμεύεται να το υλοποιήσει με δημοτικούς πόρους .

Αντιδήμαρχε , καταλαβαίνουμε την βούληση της δημοτικής αρχής να υλοποιήσει το έργο αυτό και ευχόμαστε να φανεί συνεπής στην δέσμευση !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.