Δέσμευση

5 Αυγούστου, 2015 08:01 Επιμέλεια: /

DSCF0433_DCE

Ένα  από τα σοβαρότερα θέματα στην συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίτης ήταν η αίτηση Διαβιτών  αναφορικά με το θέμα της αποχέτευσης του οικισμού της Κορομηλιάς που  συνδέεται  με  την ποιότητα των νερών των πηγών από όπου υδρεύεται  ο οικισμός  της Διάβας καθώς τα λύματα  του οικισμού του ορεινού παραθεριστικού θέρετρου  ρέουν  με φορά προς τις πηγές της Διάβας .

Οι τοποθετήσεις πολλές , οι προβληματισμοί αρκετοί , η αγωνία των παριστάμενων  Διαβιτών  για την ποιότητα του  νερού που πίνουν εύλογες αλλά επί  του προκειμένου και σε ό,τι αφορά την λύση  , εκείνο που βγήκε είναι η δέσμευση του Δημάρχου ότι το θέμα θα λυθεί χωρίς να διευκρινιστεί  το πότε και το πώς .

Ωστόσο το ερώτημα του Λευτέρη Δημάση  , ο οποίος εκπροσωπούσε τους κατοίκους της Διάβας για την λύση  , ήταν ενδεικτικό για το πώς ελήφθη η δήλωση του Δημάρχου .

«Δήμαρχε , τι θα πούμε στους χωριανούς που αγωνιούν ;  Τι  απόφαση  λάβατε ;».

Λευτέρη ,  μήπως ο δήμαρχος  το έχει λύσει ήδη το  πρόβλημα και απλά κάνει πολιτική διαχείριση ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.