Δεντροφύτευση πραγματοποίησαν σήμερα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας – Τα δέντρα που φυτεύτηκαν ήταν μια προσφορά του κ. Μιγδάνη Δημήτρη

16 Μαρτίου, 2017 10:14 Επιμέλεια: /

DSC_3198

Σε μια όμορφη κίνηση προχώρησε ο συμπολίτης μας και ιδιοκτήτης του cafe Ιθώμη κ. Μιγδάνης Δημήτρης.

Πρόσφερε στο Δήμο Καλαμπάκας 270 δέντρα λέιλαντ τα οποία με την βοήθεια των μαθητών του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας και συγκεκριμένα των τμημάτων  Β΄και Γ΄Γεωπονίας τα τοποθέτησαν περιμετρικά των βοηθητικών ποδοσφαιρικών γηπέδων στο στάδιο της Καλαμπάκας.

Τους μαθητές εκτός από τον κ. Μιγδάνη βοήθησαν στη δεντροφύτευση και οι Αντιδήμαρχοι κ. Ράντος και κυρία Γκαραγκάνη.

Τα δέντρα που τοποθετήθηκαν σε βάθος μερικών χρόνων θα προσφέρουν στο σημείο έναν φυσικό φράχτη με πολλαπλά πλεονεκτήματα.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η τοποθέτηση και στη συνέχεια ο Δήμος Καλαμπάκας θα προχωρήσει στην τοποθέτηση ποτιστικού μηχανισμού.

Δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε τον κ. Μιγδάνη για την προσφορά του, το Δήμο που αγκάλιασε κατευθείαν την κίνηση αυτή αλλά και τα παιδιά που χωρίς αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.