Δεν το βλέπουν ;

3 Ιουλίου, 2014 08:12 Επιμέλεια: /

get_img

Μιλάμε για οργάνωση , για σχεδιασμούς , για ποιότητα τουριστικού πακέτου και για πολλά άλλα μεγαλεπήβολα και μάλλον μας ξεφεύγουν τα μικρά και καθημερινά .
Και ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι που τα παρατηρούν και μας τα επισημαίνουν για να τα υπογραμμίσουμε και εμείς με την σειρά μας ώστε να διορθωθούν από τους αρμόδιους .
Λοιπόν , στο κέντρο της πόλης , ακριβώς στον κόμβο Πατριάρχου Δημητρίου Α” και Ιωαννίνων υπάρχουν δύο πολύ μικρές πινακίδες που ενημερώνουν για όσους πάνε Καστράκι και Μετέωρα και όσους πάνε Ιωάννινα – Γρεβενά .
Πέραν του ότι είναι πολύ μικρές , κάποιοι έχουν κολλήσει πάνω τους αυτοκόλλητα με αποτέλεσμα να είναι δυσδιάκριτες με το ανάλογο μπέρδεμα φυσικά για τους εποχούμενους .
Μήπως να αντικατασταθούν ;

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.