Δεν θα αλλάξει όνομα η Καλαμπάκα

19 Νοεμβρίου, 2016 08:13 Επιμέλεια: /

kalampakagipedo-apo-drone_dce

Το θέμα της μετονομασίας  του Δήμου Καλαμπάκας  απασχόλησε  πολλά σόσιαλ  μίντια και σε κεντρικό επίπεδο με αφορμή την συζήτηση του θέματος  στις 22 Νοεμβρίου στην  Επιτροπή του Συμβουλίου Τοπωνυμιών  για  την μετονομασία Δήμων, Κοινοτήτων, τοπικών διαμερισμάτων και οικισμών. Ωστόσο σε κάποιες  αναφορές ο τίτλος μάλλον έδινε λάθος  πληροφόρηση  καθώς μιλούσαν για αλλαγή ονομασίας της Καλαμπάκας .

Λοιπόν , για να ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και να μην  δημιουργούνται συγχύσεις ,  στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής θα συζητηθεί το αίτημα  μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας , σε Δήμο Μετεώρων και όχι η μετονομασία της  πόλης της Καλαμπάκας  που θα εξακολουθήσει να φέρει το όνομα Καλαμπάκα . Αυτά για να μην δημιουργούνται  λανθασμένες εντυπώσεις !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.