Δεν πρόλαβαν !!!

22 Φεβρουαρίου, 2016 18:55 Επιμέλεια: /

spirtzis

Δυσαρεστημένος φάνηκε  σήμερα στην συνέντευξη στο  Ράδιο Σταγών ο Βουλευτής  του Νομού κος Χρήστος Σιμορέλης  για την συνάντηση της Αθήνας σχετικά με την γέφυρα της Διάβας.

Ο Βουλευτής ανέφερε ότι στην συνάντηση της Παρασκευής με τον Υπουργό Υποδομών κο Σπίρτζη δεν συμμετείχε κανένας Βουλευτής του Νομού.

Η ανακοίνωση ανέφερε ότι : << … Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας, κος Χρήστος Ν. Σινάνης  θα μεταβεί αύριο, Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στην Αθήνα  για να συναντηθεί με τον Υπουργό  Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων  κο Χρήστο  Σπίρτζη, για την χρηματοδότηση  των έργων  αποκατάστασης της γέφυρας  Διάβας. Παρόντες στην συνάντηση θα είναι ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κώστας Αγοραστός και οι βουλευτές του Νομού Τρικάλων, η κα Δριτσέλη Παναγιώτα και οι  κοι Παπαδόπουλος Σάκης και Σιμορέλης Χρήστος…>> .

Ο κος Σιμορέλης απέδωσε αυτό στο γεγονός ότι δεν υπήρχε καλή συνεννόηση καθ’ ότι εκείνη την ημέρα υπήρχε ολομέλεια της Βουλής .  Κατά τον Βουλευτή ο Υπουργός βιάζονταν να αποχωρήσει από το γραφείο και ο μόνος που μίλησε μαζί του ήταν ο Περιφερειάρχης κος Αγοραστός ( ο Δήμαρχος τον πρόλαβε την ώρα που εξέρχονταν ) ο οποίος  μετέφερε και  στους άλλους την συζήτηση που έγινε με τον Υπουργό.

Κάποιος θα ισχυριστεί ότι το αποτέλεσμα μετράει και θα έχει δίκαιο ( και το αποτέλεσμα κατά τον Δήμαρχο ήταν καλό ) , … καλό είναι όμως να τα έχουμε καλά και με τους Βουλευτές μην ¨στραβώσουν ¨και καθυστερήσει το έργο.

Δήμαρχε οι ισορροπίες είναι δύσκολες αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι αναγκαίες….

 

Φωτό αρχείου απο προηγούμενη συνάντηση

spirtzis

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.