Δεν πάει άλλο με το Σύστημα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

admin
admin
21 Σεπτεμβρίου 2016, 11:24

Βουλιάζει η χώρα καθημερινά σε όλα τα επίπεδα  και κανείς δεν κάνει κάτι  για αυτό.

Δεν γίνεται να κατεδαφίζεται από το αριστεροδεξιό αληταριό  η δημοκρατία οι θεσμοί ,να στοχοποιούνται  άνθρωποι  και η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης να αγωνίζεται να διατηρήσει την αστική της ευγένεια απέναντι  στους πολιτικούς αγύρτες.

Δεν γίνεται να παίζουν  ξετσίπωτα   εκτός ουσιαστικά των κοινοβουλευτικών κανόνων πολιτικοί  με μόνα τους πτυχία τα επαναστατικά ένσημα και τις καταλήψεις,

καταγελώντας  το μνημόνιο τους ξένους τοκογλύφους  την διεθνή συνομωσία  και πάει λέγοντας…και εμείς να κοιμόμαστε  τον ύπνο του δικαίου, ….ελπίζοντας  ότι τα όποια γραφτά μας και  ιδέες μας  και κυρίως η ακινησία μας θα μα σώσουν από το ναυάγιο που έρχεται!

Δεν γίνεται πρόστυχοι αλητάμπουρες  με ματσωμένους μπαμπάδες πρωτεργάτες της  εθνικής ισοπέδωσης  και μπροστάρηδες του <<ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ>>. να μας κουνούν το δάκτυλο για το δήθεν  ηθικό πλεονέκτημα τους..

Δεν γίνεται τσαμπουκάδες συνοικιακού κωλόμπαρου να επιδιώκουν τάχατις να πάρουν την ρεβάνς επικαλούμενοι την γενεαλογικής τους ρίζα  και τους αγώνες των προπάππων τους ..

Ας αναλάβουμε ο καθένας μας τις όποιες ευθύνες μας αναλογούν ,γιατί δεν ταιριάζει να αφήσουμε στις επόμενες γενεές μια  τέτοια ΠΑΤΡΙΔΑ.

ΤΑΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .